Fatta beslut i en värld av osäkerhet, svårigheter och möjligheter

U Be Smart är din helhetspartner inom HR

– Kommer elen att räcka?
– Hur blir det med kriget i Ukraina?
– Vad händer med konflikten på Gaza?
– Hur tar vi långsiktiga beslut när vi inte ens vet vad som händer imorgon?

Navigera för framtiden: Boka en dag med framtidsforskare Martin Börjesson!

I dagens omvälvande tider är det en utmaning att anpassa företagets strategi i en värld som ständigt förändras. Vi på UBeSmart kan hjälpa er förbättra er förståelse av den komplexa omvärlden och ta er strategi till nästa nivå.

Vad vi erbjuder

Exklusiv föreläsning och workshop:
Tillsammans med framtidsforskaren Martin Börjesson erbjuder vi en högaktuell föreläsning och workshop för er styrelse och ledningsgrupp, anpassad utifrån ert företag och er bransch.

Förstå framtiden:
Under de första 2–3 timmarna får ni ta del av en tankeväckande föreläsning som ger er insikt i de komplexa omvärldsförändringarna och möjligheterna som följer med dem.

Skapa handlingsplaner:
Efter föreläsningen följer en djupgående workshop som sträcker sig över 5–6 timmar. Tillsammans med våra experter, Anders Gustafsson och Martin Börjesson, kommer ni att utforska vad dessa insikter betyder för just ert företag och bransch.

Byt oro mot kunskap och handlingskraft!

I en omvälvande värld, med ständiga förändringar är det avgörande att vara förberedd. Vår föreläsning och workshop ger er kunskap så att ni kan agera för det ni vill nå, i stället för att reagera på det som händer i omvärlden. Anlita oss och ta första steget mot en mer framgångsrik framtid.

Kontakt
Kontakta oss på info@ubesmart.se för mer information och bokning. Tillsammans skapar vi en väg mot en mer framgångsrik och anpassningsbar framtid!

Våra utbildningsledare

Martin

Martin Börjesson – Framtidsforskare
Martin kommer att guida er genom framtidslandskapet och ge er de verktyg ni behöver för att bättre förstå och anpassa er strategi.

Anders Gustafsson

Anders Gustafsson – Workshopledare
Tillsammans med Martin kommer Anders att hjälpa er att översätta insikterna från föreläsningen till handlingsbara steg för ert företag.

Får vi hjälpa er ta nästa steg i er utveckling och ert strategiarbete?

Vi utgår från Svenljunga och kan stötta er i bland annat kompetensutveckling, ledarskap och organisationsutveckling samt HR kompetens i Sjuhärad, Halland och stora delar av västra Götaland.