Coaching & Rådgivning

U Be Smart är din helhetspartner inom HR

– Personlig coaching, coaching av team – Ledningsgrupp, Chefscoaching – Projektledare – Starta-eget coaching – Coaching av arbetslösa / långtidssjukskrivna

Coaching som hjälper dig nå dina mål

Vi erbjuder coaching på flera olika nivåer; personlig coaching, coaching av arbetslag, coaching för dig som skall starta eget företag, coaching av andra konsulter och intern coaching.

Vad är coaching?

Coachning är en aktiv metod för att stödja och medvetandegöra, utmana och motivera. Det är en metod som aktiverar den coachade till inlärning och handling, planer och mål. Coachning förekommer inom såväl näringslivet som offentliga sektorn.

Coachning sker oftast individuellt men aktiviteter i grupp kan också förekomma, då främst vid kunskapsinhämtning och upplevelsebaserade moment.

Tveka inte att höra av er till oss, vi hittar en lösning som passar just er och ert behov.

Hur coachar vi dig?

När vi coachar dig syftar det till att du själv skall hitta de drivkrafter, kunskaper och egenskaper som krävs för att lösa situationen eller nå ett specifikt mål. Våra professionella coacher och metoder hjälper dig att generera extraordinära resultat i ditt liv.

Via coachingprocessen fördjupar du ditt lärande, förbättrar din prestation och ökar din livskvalitet. Coachingen koncentrerar sig på var du befinner dig idag och vad du är villig att göra för att ta dig dit du vill vara i framtiden.

Får vi hjälpa er ta nästa steg i utvecklingen?

Vi utgår från Svenljunga och hjälper med kompetensutveckling i Sjuhärad, Halland och stora delar av Västra Götaland.
Ta en kontakt och så ser vi hur vi kan sätta ihop en utbildning eller förläsning som utvecklar er personal och verksamhet.